vrijdag 2 januari 2015

2014

Een recapitulatie van het jaar 2014 schrijven in het jaar 2015? Is dat niet wat laat? Nee. Ik mag dat. Dit is namelijk mijn blog en I cry if I want to.


In 2014:

- Sprong ik in de zee onder het mom van de nieuwjaarsduik. Het was niet erg koud, maar ik vrees dat dat dit jaar niet meer zo gaat zijn. Kijk allemaal naar het nieuws op zaterdag 3 januari. Misschien ziet ge mij!

- Werd mijn heupdysplasie erger dan ooit en beslisten de specialisten om, onder zware verdoving, mijn velleke terug te maken en wat teveel aan bot weg te nemen. Kleermakerszit werd verleden tijd en heuponstekingen werden dagelijkse kost. Maar met de juiste medicatie en kine-therapie raken we er wel.

- Kwam ik erachter wie mijn vrienden zijn. Ik huilde een beetje in een hoekje en ging verder.

- Ging ik samenwonen met mijn lief. Nog elke dag verbaas ik mij over zijn uitspraken. Het pareltje;
"Gij houdt geen rekening met mijn gevoelens." komt regelmatig uit zijn mond gerold. Vooral als we moeten gaan winkelen.

- Mocht ik voor de eerste keer in mijn leven getuige zijn en zette ik bij mijn handtekening een hartje. En droeg ik het mooiste rode jurkje ooit.  

- Gingen we met z'n allen op huwelijksreis. Waar de meisjes gingen shopppen in Milaan (Sephora! Kiko! &Other Stories!) en de boys hele dvdboxen van FC De Kampioenen wegkeken.

- Werd de eerste baby in onze vriendenkring geboren. En huilde ik, weeral, stiekem in een hoekje. Ik ben een vat vol emoties op sommige momenten.
 
- Kreeg ik in oktober telefoon, na september werkloos te hebben doorgebracht, dat ik terug mocht starten in de school waar ik vorig jaar ook stond. Topschool en nog betere top-collega's.

- Vierde ik mijn 24e verjaardag. De magische leeftijd waarvan ik vroeger dacht dat ik dan kinderen, een huis en een trouwring zou hebben. Ik heb geen van de drie, maar ben allesbehalve ongelukkig.

- Hing ik voor de eerste keer in mijn leven boven de wc-pot wegens een buikgriepje. Het lief nam zijn hebben en houden en vertrok voor een week naar the U, S and A. Ziek en alleen, zieliger bestaat niet.

- Kocht ik eindelijk een spiegelreflexcamera.
 
- Werd ik, dankzij het Lief zijn USA-tripje, de fiere bezitter van het Urban Decay Naked Basics palette.

- Kocht ik veel makeup en meer lippenstift. En verliet ik het huis niet zonder eyeliner en lipproduct.

- Ontdekte ik King Louie. En het wereldwijde tweedehands-web.

- Plande ik samen met de bestie een tripje Londen. Genoeg makeup? Never!

Waarschijnlijk vergeet ik nu nog een miljoen dingen, maar who cares? 2014 was een goed jaar, een heel goed jaar.  Ik geniet nog van de laatste dagen verlof en spring morgen weer in het koude water van de Noordzee.





Liefs,  Mevrouw de Prinses





2 opmerkingen: